Historiek

Tuinrama werd gesticht in 1974 en evolueerde van boomkweker naar een bedrijf dat naast aanleg van parken en tuinen, wijken zowel privé als openbare projecten ook gekend is voor de verkoop en onderhoud van tuinmachines. In 1978 kwam de eerste toonzaal bij omdat het gamma van tuinmachines groter werd.
Naast de machines kwamen er ook tuinmeubelen bij waarbij de selectie van merken steeds gebeurt volgens het principe van kwaliteitsproduct tegen een aanvaardbare eerlijke prijs. Tuinrama gaat nog steeds volgens dit principe op zoek naar kwaliteitsvolle, nieuwe en vernieuwende producten.
De nieuwe trend werd genieten van de tuin en buiten koken. Tuinrama volgde deze trend en nam ook barbecues en kookaccessoires op in hun gamma.

Het aanbod aan tuinmachines en tuinmeubelen breidde steeds verder uit en het eigen atelier werd te krap waardoor in 1989 een tweede toonzaal met atelier en opslag noodzakelijk werd.

Ons Team

Raymond en Mia de 1e generatie van Tuinrama steken nog steeds een handje toe.

Yves en Ilse, de 2e generatie en duo-motor doet de zaak verder ronken en timmert aan nieuwe wegen. Door Hilde onze rechterhand wordt u hartelijk ontvangen.

En tot slot, Rudy en Sam, onze onmisbare technische experten... die steeds voor u klaar staan om alles op rolletjes te laten lopen of als een klokje te laten draaien :-)