SERVICE EN VERHUUR

Service

Afhaaldienst

Krijgt u uw machine niet meer aan de praat? En kan u uw machine niet vervoeren? Wij lossen dit voor u op. Geef ons een seintje, we maken een afspraak en halen uw machine thuis op en brengen het gerepareerd terug thuis.

 

Levering aan huis

Heeft u een nieuwe machine gekocht? Wij leveren uw machine ook aan huis en leggen de werking ervan nog eens tot in detail uit. Zo kan u dadelijk met een gerust hart aan de slag.

 

Demonstraties

Op enkele zaterdagen in het jaar organiseren we demonstraties van diverse machines. Neem af en toe eens een kijkje bij onze aankondigingen. Ziet u graag een bepaald toestel in werking? Aarzel niet om deze vraag te stellen.

 

Eigen werkhuis / atelier

We beschikken deskundig, gemotiveerd personeel dat in ons eigen atelier uw machine met de grootste zorg en professionaliteit onder handen neemt.

 

Overnames

Bij de aankoop van een nieuwe machine nemen wij, indien u dit wenst, uw oude machine van u over.

 

GarantiesKwaliteitsvolle merken

Door u kwaliteitsvolle merken aan te bieden, willen wij u kopzorgen vermijden. U kan op ons rekenen. Wij verkennen voor u de markt en bieden u kwaliteitsproducten.

 

Jarenlange know how

Door de jarenlange know how in tuin- en parkaanleg en onderhoud, in verkoop en herstellen van machines, kan u rekenen op onze eerlijkheid en professionaliteit in advies. U weet wat u koopt!

Winteronderhoud

Vraag nu uw winteronderhoud aan. Zo vermijdt u de drukte in het voorjaar!