HOUE - DESIGN TUINMEUBELEN

HOUE is een jong Deens merk met prachtige betaalbare scandinavische design tuinmeubelen. Kies één kleur of maak zelf een eigen unieke combinatie van kleuren.

AVON LOUNGE COLLECTIE

Met de AVON collectie wil Houe een comfortabele lounge aanbieden met een zeer lichte uitstraling en een laag slank profiel.

Dankzij het onderhoudsvrije frame, en de constructie van de grote zachte rugkussens is dat perfect gelukt. De structuur is eenvoudig, met lage lijnen die ervoor zorgen dat het ontwerp zowel met als zonder kussens altijd, zomer of winter, trots overkomt. Dankzij de handgrepen van de kussens zijn ze gemakkelijk vast te pakken en op te bergen.

De kussens voor AVON zijn gemaakt van Sunbrella Heritage stof die voor 50% van gerecycleerd acryl is gemaakt. Kleurrijke vezels die vrijkomen tijdens het recyclingproces van het primaire materiaal, kunnen in het weefsel opduiken waardoor de kleur van de stof van de ene serie tot de andere kan verschillen. Dit maakt de stof uniek en geeft het een natuurlijke uitstraling en vintage charme.

De stof is Oeko-tex gecertificeerd, waterafstotend, vlekbestendig en gemakkelijk te onderhouden.

Afmetingen lounge zetel:                               Afmetingen lounge stoel:

- Hoogte: 58 cm                                               - Hoogte: 58 cm
- Breedte: 159 cm                                            - Breedte: 81 cm
- Diepte: 99 cm                                                - Diepte: 99 cm
 

Materialen:

Frame: Zwart gepoedercoat staal

Kussens: Ash / Sunbrella - Heritage 18001 00 137 / 50% gerecycled acryl, 47% acryl, 3% polyester. Waterafstotend en vlekbestendig.

COLLECTIE LEVEL

LEVEL is een collectie van outdoor lounge meubelen die je modulair kan samenstellen.

De modules zijn op veel verschillende manieren te combineren. De lichte aluminium frame en de zachte kussens zijn comfortabel en zorgen voor een ontspannen lounge sfeer.

De LEVEL collectie bestaat uit 2 modules met armleuningen- een links en een rechts, een lounge stoel en een zitkussen. De modules hebben allemaal een aluminium frame met grijze poedercoating en kussens met waterafstotende stof. Bij de sofa’s van LEVEL horen ook een salontafel en een bijzettafel van prachtig bamboe. De kussens worden gemaakt in 4 kleuren en 2 stofsoorten: donkergrijze 100% polyester waterafstotende stof of Sunbrella Natte stof in 3 prachtige kleuren. De Sunbrella stof is water- en vlekafstotend en makkelijk te onderhouden. LEVEL werd in Denemarken ontworpen door Henrik Pedersen.

COLLECTIE MOLO

MOLO Sunbed is gemaakt van zachte afgeronde bamboelamellen met pootjes van zwart gepoedercoat metaal. De rugleuning van MOLO Sunbed is verstelbaar naar vijf verschillende posities, waardoor het mogelijk is om zowel te liggen - als te zitten. MOLO kan zowel binnen als buiten als bank maar ook als ligbed gebruikt worden. De zitting van bamboe geeft een warme uitstraling. Voor nog meer comfort kan je er het MOLO Sunbed kussen van Sunbrella Natte stof op leggen. Natte van Sunbrella is een water- en vlekafstotende stof van 100% polyester. MOLO is ontworpen door Henrik Pedersen.

COLLECTIE PAON

PAON is een collectie van tuinstoelen gemaakt van gepoedercoat staal gecombineerd met prachtige bamboe lamellen. De collectie bestaat uit gewone stoelen, een schommelstoel, een bank, een barstoel en een tweezitsbank. PAON is Frans voor “pauw”, de vogel waarop het ontwerp van de PAON stoelen is geïnspireerd en dat merk je meteen als je naar de rugleuning kijkt. PAON heeft een Scandinavisch ontwerp, maar heeft ook iets weg van Frans-Victoriaanse romantiek. Alle PAON stoelen zijn verrassend comfortabel voor metalen stoelen. De stoelen kunnen op elkaar gestapeld worden en zijn verkrijgbaar in 5 mooie kleuren. PAON werd ontworpen door Henrik Pedersen.

COLLECTIE CLICK

CLICK is een collectie tuinmeubelen gemaakt van slim ontworpen lamellen van kunststof gecombineerd met gepoedercoat metaal en prachtige bamboe onderdelen. De collectie bestaat uit een tuinstoel met armleuningen, een stoel zonder armleuningen, een verstelbare stoel, een lounge tuinstoel, een schommelstoel een ligbed een Sunrocker en een voetbank. De onderdelen zijn zorgvuldig in elkaar gezet waardoor de lamellen precies sterk en stevig genoeg zijn zodat je zelfs zonder kussens altijd comfortabel zit. De lamellen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en kunnen in en uit de stoelen worden geklikt. Je kan de stoelen dus een andere look te geven door de kleur te veranderen of lamellen van verschillende kleuren te combineren. De Deense ontwerper Henrik Pedersen deed veel inspanningen om de stoelen vorm te geven, zodat de lamellen de vorm van de rugleuning volgen met als resultaat een enorm comfortabele stoel.

HOUE is een jong Deens merk met prachtige betaalbare scandinavische design tuinmeubelen. Kies één kleur of maak zelf een eigen unieke combinatie van kleuren.

Bekijk assortiment

Nu in de shop

HOUE INSPIRATIE BIJ KLANTEN

WELKOM!

Een stoel, tafel, buitensalon of tuinbank kiezen doe je niet enkel online. Iedereen test en bekijkt tuinmeubels graag in het echt voor ze beslissen om ze in hun tuin te zetten, om zeker te zijn de juiste keuze te maken. Daarom bent u tijdens de openingsuren altijd welkom in onze winkel. Daar geven we u graag meer uitleg over onze meubels, helpen we u de beste keuze te maken voor uw tuin en wensen en kan u zelf al onze meubels bekijken en testen!