JARDINICO - DESIGN TUINMEUBELEN

Flexx

Flexx laat een blijvende indruk achter door zijn tijdloze klasse en kwaliteit. Een multifunctionele collectie waarin teakhout de hoofdrol speelt door een afwisseling van strakke, elegante en gebogen lijnen. Alle meubels uit deze collectie zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

De collectie bestaat uit verschillende soorten stoelen, zetels en tafels.

LEGNA

Legna is er om een statement en een gevoel van verwondering achter te laten. Elke stoel en tafel in de collectie is toegewijd om een intieme en persoonlijke toets te geven aan jouw tuin of terras.

Met Legna wordt het mogelijk om het comfort van binnen naar buiten te brengen. Door de neutrale kleuren van alle materialen en het design passen de sofa’s zowel in een rustieke als een moderne omgeving. Het is de meest gezellige collectie om op elk moment van de dag te nestelen in één van de sofa's met een drankje en een goed boek. Nodig vrienden of familie uit en geniet van eindeloze zomeravonden op het terras.

Elke sofa is omgeven door handgeweven touw met een dikte van 10 mm. Het touw bestaat uit een subtiele combinatie van een witte en grijze kleur die mooi samensmelten met de stof van het kussen. De open en transparante structuur geeft elke sofa een elegante look.

Parasols

ANTEGO

Antego biedt alles wat je van een parasol verwacht. Dankzij de slider aan de mast kan je de parasol makkelijk verplaatsen en kantelen in elke gewenste richting. Deze parasol is ontwikkeld om elke buitenruimte aan te vullen en jaar na jaar de nodige bescherming te bieden.

AZORE

Azore maakt dit jaar voor het eerst zijn intrede in onze collectie. Je kan de parasol in de hoogte kantelen met een tandsysteem aan de achterkant van de mast of kantelen naar links en rechts met de hendel. Door middel van de pedaal aan de onderkant van de mast kan de parasol 360° rond zijn as draaien. Kies een kleurencombinatie naar uw voorkeur en geniet van voldoende schaduw op alle zonnige dagen, waar je maar wil op het terras.

TUGU

Tugu onthult een nieuwe klassieker die zijn ontwerp naadloos laat aansluiten op de omgeving. Unieke buitenmeubelen met zachte contouren die een balans vinden tussen een modern en hedendaags design met een klassieke alsook een uitnodigende uitstraling. Vakmanschap wordt tot leven gebracht door handgeweven wicker en aandacht voor alle details. De lijnen van de rugleuning volgen afgeronde randen, wat het zitcomfort ten goede komt. Zak heerlijk weg in de grote kussens en geniet van het buitenleven. Laat je inspireren en ontdek Tugu via de onderstaande video.

Laat jezelf toe om te ontspannen in stijl. Of je buitenruimte nu groot of klein is, Tugu biedt een passende oplossing. De hele collectie kan naar wens gecombineerd of afzonderlijk gebruikt worden. Alle gekozen materialen gaan moeiteloos op in de kleuren van de natuur. Neutrale tinten voor het frame en de kussens creëren een rustig tafereel op uw terras. Je kan eventueel een opvallend kleur naar keuze gebruiken voor de bijbehorende sierkussens om de setting compleet te maken.

Elk stuk is omgeven met wicker in een zachte bruine kleur op een afgerond, gepoederlakt aluminium frame met een dikte van 15 mm. Cottage wicker is een nieuw materiaal dat we aan ons aanbod hebben toegevoegd. Een hoogwaardige, synthetische vezel die ideaal is voor elke buitentoepassing.

Accessoires

SOLORE

Solore collectie omvat buitenverlichting die warm licht geeft bij zomeravonden. De module van de lamp is herlaadbaar via zonne-energie of USB en op afstand te bedienen via de smartphone. Kies zelf of u deze al dan niet ophangt, speel met verschillende vormen of afmetingen en geniet van de perfecte avond verlichting.

ARCQ

Het prachtige, handgeweven vlechtwerk creëert een speels patroon tussen licht en schaduw. Ze laten licht door en tonen een warme, natuurlijke gloed om zich heen. De module met zonnepaneel bovenop zorgt ervoor dat het licht automatisch aangaat als de avond valt. Arcq brengt zonder twijfel de gezelligheid naar buiten.

De potten uit de deze collectie zijn een perfecte aanvulling bij uw tuinmeubilair. Ga voor één van de aardekleuren Sabbia of Macchiato om naadloos bij de omgeving te passen en hoeken te creëren of de zwarte kleur voor een strakke en moderne uitstraling. Terra potten hebben een ruwe structuur en zijn gemaakt van natuurlijke materialen.

Voeg moderne, gebogen lijnen toe aan je ruimte met deze verticale potten. Een eenvoudig, maar verfijnd ontwerp vestigt de aandacht op het gebruik van natuurlijke materialen en de unieke koffiekleur. De hele set is licht van gewicht en is gemakkelijk te plaatsen voor het vullen. De potten kunnen afzonderlijk of als set gebruikt worden om eenheid met de omgeving te creëren.

Vasco combineert twee verschillende kleuren met een ingeweven structuur. Een ultradun tapijt dat perfect aansluit bij elke buitenruimte. Vast is gemaakt uit 100% recycled PET en beschikbaar in vier afmetingen van rechthoekig tot vierkant.