VUURSCHALEN

QUOCO

Hij is aantrekkelijk, kan goed koken, brengt mensen samen en voegt met z'n strakke looks een flinke dosis sfeer toe aan je tuin. Piatto is eigenlijk alles waar je op zat te wachten zonder dat je het besefte. Vaarwel lege plek op het terras, welkom gezelligheid!

Ontdek de Bricknic met zijn eenvoudige en veelzijdige manier van eten bereiden. De Brick is gemaakt van een speciale klei-soort waardoor het vuurvast en bestand is tegen temperatuurschokken. Het is een echte alleskunner! Deze eenpersoons-steenoven is perfect voor de oven, microgolfoven en grill maar ook op een BBQ en zelfs in een kampvuurtje of houtgestookte oven.

In deze ‘Brick’ kunnen allerlei ingrediënten op een gezonde manier bereid worden. Het is het ideale alternatief voor zilverpapier bij "en papillotte" bereidingen.

Allerlei ingrediënten zoals groenten, vis, krieltjes, vlees en zelfs stukjes fruit worden op een gezonde manier bereid. Snijd uw favoriete ingrediënten in stukjes, voeg ze toe aan de steen en plaats ze in of bij een warmtebron. Afhankelijk van de intensiteit is een heerlijk en voedzaam gerecht klaar voor één persoon in slechts 25 - 40 minuten.

Perfect voor in de keuken, maar nog veel leuker op een feestje! Iedereen vult zijn eigen Bricknick met hun favoriete ingrediënten en daarna kan je allemaal samen genieten van je overheerlijke gerecht! Loopt het water al in je mond?

Verkrijgbaar in naturel en zwart.