Kettler, het duitse kwaliteitsmerk heeft als motto "Enjoy your life"

De tuinmeubelen weerspiegelen dit in hun maximale functionaliteit, in hun design en de gecontroleerde kwaliteit "Made in Germany".

Hun aanbod bestaat uit stoelen, ligbedden, relaxen met een enorm hoog comfortgehalte. Tussen hun aanbod tafels vindt u vast de geschikte maat, de juiste kleur, het best gepaste materiaal zoals o.a. HPL en keramiek, gemakkelijk opbergbaar, klein of groot, vast of uittrekbaar. Kettler heeft een uitmuntende prijs-kwaliteit verhouding. Een hoog kwaliteitsniveau tegen een betaalbare prijs.

OUTDOOR LOUNGES

EGO LOUNGE

Hoogwaardig aluminium frame in KETTLER KWALITEIT. De bekleding bestaat speciale outdoor vulling, die vaak quickdry foam genoemd wordt.

Deze is overtrokken met een van de beste buitenstoffen: Sunbrella. Gemakkelijk in onderhoud.

OCEAN MODULEERBARE LOUNGE

Ocean heeft een unieke module om een ligbed in je lounge te integreren. Dit is gewoon puur genieten toch...

Met de modules van Ocean bouw je je eigen opstelling. En heb je zin om eens languit te gaan liggen en te zonnen? Dan voorzie je toch gewoon een module om er voor jezelf een ligbed van te maken.

CIRRUS BALKONSET

2 Cirrus verstelbare stoelen in zilver aluminium met textilene bekleding.

Deze stoelen zijn heel comfortabel, gemakkelijk hanteerbaar en plooibaar.

De textilene maakt dat je geen kussen nodig hebt.

Zit je toch liever wat zachter en warmer, dan kan je kussens kiezen uit het uitgebreide kleurenassortiment.

Bij deze tuinset hoort een ronde terrastafel van 85cm diameter met een kettalux tafelblad en een aluminium onderstel. Het tafeltje is net zoals de stoelen klapbaar zodat je dit gemakkelijk kan opbergen.