RAMA COLLECTIE

Met meer dan 40 jaar ervaring in de tuinmeubel branche, weten we heel goed aan welke eisen degelijke tuinmeubelen moeten voldoen. Daarom gaan we altijd op zoek naar degelijkheid zodat jullie jarenlang van je tuinset of outdoor lounge kunnen genieten. Tuinmeubelen krijgen met ons belgisch wisselvallig weer immers wel wat te verduren. We zoeken steeds naar nieuwe eigentijdse materialen en de juiste verhouding tussen design en comfort. Soms hebben we bij het bezoeken van beurzen, leveranciers, fabrieken... toch het idee dat het net iets anders mag zijn. Zo kwamen we tot de RAMA-collectie, tuinmeubelen die net dat ietsje anders zijn, met materialen die heel geschikt zijn voor ons klimaat en met een prijskaartje dat voor de meeste mensen haalbaar blijft. Betaalbare kwalitatieve tuinsets dus, tuinmeubelen om jarenlang van te genieten!

TARO TEAK TUINSTOEL

TARO Tuinstoelen

De basis van deze tuinstoelen is 1e keus oven gedroogde teak. De mooi geschaafde frames worden met teakverbindingen in elkaar gezet. Vervolgens wordt het nieuwe materiaal rope op een inox of roestvrij stalen frame gespannen en op het teakframe bevestigd.

Teak heeft enkele bijzondere eigenschappen waardoor het uitermate geschikt is voor ons wisselvallig klimaat. Het is een harde houtsoort, dat weinig werkt, oliehoudend waardoor het ook heel duurzaaml is.

De TARO tuinstoel heeft door de rope zit en rug een heel goed zitcomfort. Rope neemt geen vocht op waardoor je na een bui direct terug kan gaan zitten.

Qua onderhoudsvriendelijkheid scoren ze ook heel goed. De rope zitting en rugleuning kan je gewoon afspuiten of afwassen met een sopje. Het teak frame eveneens. Om dit laatste extra lang proper te houden kan je het eventueel met een shield behandelen waardoor het teak water en vuilafstotend wordt.

Het design geeft de teakstoel een heel stijlvolle uitstraling, geschikt voor zowel een modern als een meer klassiek, landelijk of zelfs rustiek terras.

RAMO ALUMINIUM TUINSTOEL

RAMO Tuinstoel

De Ramo tuinstoelen zijn heeft net als de TARO tuinstoel een rope zit en rug. Rope neemt geen vocht op waardoor je na een bui terug kan gaan zitten.

Het aluminium frame vraagt al bijna geen onderhoud en ook rope is heel onderhoudsvriendelijk. Je kan de stoel gewoon met een sopje afwassen of afspuiten met de tuinslang. (AUB niet met de hoge drukreiniger.)

De RAMO tuinstoel combineert fantastisch met de CLASSIC tafel van SOLPURI. DIt tuinset koop je hier online.

TINKA LOUNGE

De TINKA Lounge heeft een aluminium frame en sunbrella kussens.

Typerend voor de TINKA Lounge is de zithoogte en de vormgeving. Door de hogere zithoogte kan je deze lounge gebruiken als comfortabele tuinbank. Door de minder diepe zitting en de rechte rug met aangepast kussen kunnen ook personen die moeilijk te been zijn of met rugklachten op een comfortable manier genieten van de heerlijke buitenlucht. Het is een compact model dat ook op kleine terassen of balkons past.

Naast een koffietafel beschikt deze serie ook over een tafel die perfect van hoogte is om aan te eten.