PLANCHA'S

FORGE ADOUR MODERN WAGENS

De Modern wagens garanderen stabiliteit en veiligheid voor de plancha's. Hun ontwerp voorziet een plek voor de plancha en de gasfles. De bladen, werkbladen en diverse opbergmogelijkheden bieden zo de mogelijkheid om te kokkerellen op confortabele en gezellige wijze.

FORGE ADOUR PREMIUM

Door technologie, design en nieuwe functionaliteiten te combineren, biedt de Premium plancha een weergaloos gebruiksgemak. Een buitengewoon hulpmiddel ten dienste van een keuken die dicht bij de essentie staat.

Het geëmailleerde gietijzer is een materiaal van hoge kwaliteit en het wordt gebruikt in de meeste plancha's van Forge Adour. De sterke inertie ervan garandeert een uitstekende warmteteruggave en een grote bakprecisie. Forge Adour ontwikkelt al meer dan 10 jaar lang een specifiek, neutraal en roestvrij stalen emailleersel van hoge kwaliteit. Het is zeer bestendig en niet poreus. Het maakt de plaat waterdicht en eenvoudiger om te reinigen.

De Premium wagens garanderen stabiliteit en veiligheid voor de plancha's. Hun ontwerp voorziet een plek voor de plancha en de gasfles. Dankzij de bladen, werkbladen en diverse opbergmogelijkheden kan je op een comfortabele en gezellige manier kokkerellen.

Forge Adour Plancha elektrisch Cooking

Cooking

FORGE ADOUR Cooking

De Cooking is een elektrische plancha. Met de digitale bediening zet je je plancha op de ideale temperatuur en maak je de beste gerechten. Heerlijke gerechten, een gezonde bereiding binnen of buiten. Het maakt je zomer compleet.