SERVICE EN VERHUUR

ONDERHOUDSBEURT

Vraag nu een onderhoudsbeurt aan voor uw grasmachine, robotmaaier, zitmaaier... Zo vermijdt u de drukte in het voorjaar!

AANVRAAG ONDERHOUD


VERHUUR

Gazononderhoud:

- verticuteerder Eliet 401, geschikt tot 700 m²

- verticuteerder Eliet 501, geschikt vanaf 700 m²

Groenafval

- hakselaar

Verhardingen

onkruidborstel

SERVICE

Krijgt u uw machine niet meer aan de praat? En kan u uw machine niet vervoeren? Wij lossen dit voor u op. Geef ons een seintje, we maken een afspraak en halen uw machine thuis op en brengen het gerepareerd terug thuis.

Heeft u een nieuwe machine gekocht? Wij leveren uw machine ook aan huis en leggen de werking ervan nog eens tot in detail uit. Zo kan u dadelijk met een gerust hart aan de slag.

Op enkele zaterdagen in het jaar organiseren we demonstraties van diverse machines. Neem af en toe eens een kijkje bij onze aankondigingen. Ziet u graag een bepaald toestel in werking? Aarzel niet om deze vraag te stellen.

We beschikken deskundig, gemotiveerd personeel dat in ons eigen atelier uw machine met de grootste zorg en professionaliteit onder handen neemt.

Bij de aankoop van een nieuwe machine nemen wij, indien u dit wenst, uw oude machine van u over.

Door u kwaliteitsvolle merken aan te bieden, willen wij u kopzorgen vermijden. U kan op ons rekenen. Wij verkennen voor u de markt en bieden u kwaliteitsproducten.

Door de jarenlange know how in tuin- en parkaanleg en onderhoud, in verkoop en herstellen van machines, kan u rekenen op onze eerlijkheid en professionaliteit in advies. U weet wat u koopt!