Stapelstoel Round bruin

€ 199,00
Inclusief belasting

In bruine Round tuinstoel is het zalig achterover zakken tegen de achterovergebogen rugleuning. Het simpele stalen design straalt rust uit. De vormen ogen modern, maar het gewoven patroon van de zitting en rugleuning geven de tuinstoel toch een authentieke touch.

Laatste items in voorraad

De Round stoelen worden gekenmerkt door de afgeronde vormen waarin je comfortabel achterover kan leunen. Ideaal om even je benen te strekken na een lekkere maaltijd.

Het design is simpel, want zowel de rugleuning als zitting worden omrand door één en dezelfde stalen buis met mooie, rustgevende rondingen. Het patroon van die zitting en rugleuning doet denken aan een fijn gewoven stof, maar is gemaakt van duurzaam en sterk metaal. De bruine kleur creëert een warme, gezellige sfeer op je terras.

Het polyester zitkussen dat hier bij past, is ideaal voor op het terras van een horecazaak of bij een tuin, want doordat het waterdicht is, kan je alles ook bij buien gewoon buiten laten staan.

Voor meer comfort kan je naast een zitkussen ook kiezen voor de Round tuinstoel met armleuningen en de lounge zetel. Ook het Round tafeltje past perfect bij deze stoel, en biedt ruimte om een drankje of hapje neer te zetten terwijl je in deze tuinstoel geniet van de zon. Door te combineren met de verschillende stuks en kleuren uit de Round collectie, richt je je terras assorti in. Al deze stoelen en het tafeltje uit de Round collectie vind je op de webshop en in onze winkel.

Ook met andere EMU meubels buiten de Round collectie kan je eindeloos combineren, zoals met een ruime tuintafel. In de winkel en op de webshop vind je tal van mogelijke stuks om mee te combineren!

Je bergt de tuinstoelen compact op door ze simpelweg te stapelen.

Details:

Gewicht: 5,7 kg

Afmetingen (L x B x H): 63 x 58 x 79 cm

Stapelbaar: 8

Draagvermogen: 200 kg

Materiaal: Staal

Zithoogte: 45 cm

Zitkussens voor deze stoel: Universeel polyester zitkussen c707 - Grijs (Artikelnr.: TEM307070050030); Universeel polyester zitkussen c707 - Ivoor (Artikelnr.: TEM307070050031); Universeel polyester zitkussen c707 - Antraciet (Artikelnr.: TEM307070050035); Universeel polyester zitkussen c707 - Bruin (Artikelnr.: TEM307070050051)

Kleur: Bruin

EMU
TEM304654100
2 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in