Bosmaaier op batterij met maaicapaciteit 38cm

€ 389,00
Inclusief belasting

Gebruik deze machine als bosmaaier of grastrimmer, en schakel snel tussen de twee met de meegeleverde bosmaaierkop en maaikop! 

Hij is niet enkel multifunctioneel, maar ook enorm comfortabel en efficiënt in gebruik, door het meegeleverde schouderharnas en de handgrepen.

Regel zelf de snelheid en berg het na afloop veilig op dankzij het vergrendelingssysteem. 

Laatste items in voorraad

Met de BC3800E heeft meer functies dan een gewone tuinmachine. Met de trimmerkop van 38 cm maai je ook op de lastigste plekken waar de grasmaaier niet bij geraakt. Denk daarbij aan plekken dicht bij boomstammen, bloembedden, struiken en omheiningen. Voor dichtere begroeiing is er het 3-tandsmes van 30 cm op de bosmaaierkop.

Je kan er een rotocut op zetten om ook op verharde plekken zoals voetpaden of opritten gras en onkruid kan maaien, zonder de ondergrond te beschadigen.

Omdat comfort belangrijk is tijdens het tuinieren, zit bij deze machine ook een AP1500D dubbel schouderharnas, dat je eenvoudig aan de stevige stalen steel kan bevestigen. Het harnas is voorzien van een heupkussen dat je lichaam beschermt wanneer je de machine aan je zijde laat rusten. De grastrimmerkop wordt geleverd met een 2.4 mm draad die je snel in de snellaadkop kan steken om de draad moeiteloos te vervangen. Ook heeft deze machine een maaikop met stootknop, zodat je tijdens je maaikarwei enkel even op de grond moet tikken om nieuwe draad vrij te maken.

De bosmaaier is uitgerust met een duurzaam mes gemaakt van supersterk staal, bestaande uit drie snijvlakken voor een totale maaibreedte van 30 cm.

Details: 

Spanning: 56 V

Brushless Motor: Koolborstelloos

Bladtype: Tri-teeth

Materiaal van Aandrijfas: Aluminium

Auxiliary Handle Adjusting Type: Snel aanpassen

IP Classificatie: IPX4

Diameter Zaagblad (mm): 300

Diameter As (mm): 25.4

Onbelaste Snelheid (Toerental - RPM): 4500-6000

Lengte Gereedschap (mm): 1860

Breedte Gereedschap (mm): 500

Hoogte Gereedschap (mm): 350

Accu-poort: Enkele poort

EGO BC3800E
2 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in