Professionele bosmaaier op batterij met maaicapaciteit van 38 cm

€ 469,00
Inclusief belasting

De Professional-X bosmaaier kan je ook gebruiken als grastrimmer dankzij de meegeleverde grasmaaikop en bosmaaierkop! Hij staat voor veelzijdigheid, comfort en flexibiliteit. Ook in de kleinste hoekjes en bij verharde ondergronden wiek je je gras en onkruid kort zonder de ondergrond te beschadigen.

Laatste items in voorraad

Met de BC3800E heeft meer functies dan een gewone tuinmachine. Gebruik hem met de meegeleverde grasmaaikop of bosmaaierkop. 

Je kan er een rotocut op zetten om ook op verharde plekken zoals voetpaden of opritten gras en onkruid kan maaien, zonder de ondergrond te beschadigen. De grastrimmer is 38 cm.

Je regelt zelf de snelheid om steeds veilig en efficiënt te kunnen werken. 

Omdat veiligheid belangrijk is tijdens het tuinieren, zit bij deze machine ook een AHP1500 schouderharnas om letsels en slijtage van kleding te voorkomen. Het harnas is voorzien van een heupkussen dat je lichaam beschermt wanneer je de machine aan je zijde laat rusten. Bij de maaierkop krijg je een draad van 2.4 mm, maar kan je ook gebruiken met draden tot 3 mm dik. 

De bosmaaier is uitgerust met een duurzaam mes gemaakt van supersterk staal, bestaande uit drie snijvlakken voor een totale maaibreedte van 30 cm. Zo kom je ook op de lastigste plekken waar de grasmaaier niet bij geraakt. Denk daarbij aan plekken dicht bij boomstammen, bloembedden, struiken en omheiningen. 

De machine is overigens ook compatibel met de Ego Power+ rugaccu en Pro-X harnas waarmee je minder druk op je lichaam zet door de accu op de rug te dragen.

Details: 

Spanning: 56 V

Brushless Motor: Koolborstelloos

Bladtype: Tri-teeth

Materiaal van Aandrijfas: Koolstofvezel

IP Classificatie: IPX4

Draagharnas: Dubbele schouder

Diameter Zaagblad (mm): 300

Diameter As (mm): 25.4

Onbelaste Snelheid (Toerental - RPM): 4000-5800

EGO BCX3800
1 Item

Je bent misschien ook geïnteresseerd in