Heggenschaar 61cm op batterij HT2410E

€ 229,00
Inclusief belasting

Snoerloos, stil, comfortabel in gebruik, duurzaam en krachtig. Dat zijn slechts enkele kenmerken van deze heggenschaar van EGO!

Deze machine met een meslengte van 61 cm is perfect om bredere heggen met dikkere vertakkingen moeiteloos te snoeien.

Met zijn zaagbladlengte van 61 cm is deze haagschaar de perfecte machine om bredere heggen met dikkere vertakkingen te scheren. De tanden staan 26 mm van elkaar en zijn 20 mm diep, waardoor ze korte metten maken met alle types heggen of takken.

De heggenschaar heeft één snelheid, maar dat is ook alles wat hij nodig heeft, want dankzij de diamantgeslepen zaagbladen snoei je per beweging meer dan u gewend bent, en blijf je achter met een strakke en precieze afwerking. Je voelt je tijdens het gebruik als een echte tuinkunstenaar, en ook je familie en vrienden zullen die indruk krijgen bij het zien van je propere haag!

Dankzij de dubbele werking van het eenzijdige snijblad is deze snoerloze heggenschaar een perfecte aanvulling op uw verzameling EGO Power+ tuingereedschap.

Je kan de heggenschaar zonder zorgen gebruiken in de buurt van omheiningen of muren, want de bladpuntbeschermer zorgt ervoor dat deze onbeschadigd blijven. 

Met eender welke EGO Power+ 56V ARC Lithium accu voorzie je deze machine met een simpele klik van de benodigde kracht om je haag weer een frisse coupe te geven. Je kan de verschillende accu's op onze webshop of in onze winkel bekijken. We geven je graag meer uitleg als je wil weten welke accu het meest geschikt is voor jouw specifieke tuin! Afhankelijk van de accu die je gebruikt, kan je deze heggenschaar minstens 75 minuten aan een stuk gebruiken.

Doordat hij op een accu werkt in plaats van benzine, krijgt u tijdens het werken geen schadelijke stoffen binnen, heb je geen last van stank of trillingen en loopt de motor soepel en stil.

Met zijn 3 kg zonder accu en 4,2 kg met een 2,5 Ah accu, is hij een echt lichtgewicht. Je hoeft dus echt geen krachtpatser te zijn om hem lang aan een stuk te gebruiken.

De heggenschaar is compatibel met de BH1001 rugharnasset waarmee u het gewicht op uw rug gelijkmatig verdeelt.

Deze haagschaar wordt geleverd zonder accu. Vergeet deze niet bij te bestellen indien je nog een batterij nodig hebt.

Details: 

Spanning: 56 V

Accu-poort: Enkele poort

Brushless Motor: Koolborstelloos

Blade Treatment: Lasergesneden

Bladtype: Dubbelzijdig

Dual Action: Ja

IP Classificatie: IPX4

Slagen per Minuut: 3000

Meslengte: 61

Snijcapaciteit (mm): 26

Tandafstand: 20

EGO HT2410E
4 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in