Heggenschaar 65cm op batterij HT6500E

€ 309,00
Inclusief belasting

Snoerloos, dubbelzijdig mes, stil, comfortabel in gebruik, duurzaam en krachtig. Dat zijn slechts enkele kenmerken van deze heggenschaar van EGO Power+!

Met zijn meslengte van 65 cm en twee snelheden is deze machine perfect om grotere heggen met dikkere takken en twijgen moeiteloos te snoeien.

Deze haagschaar heeft een lasergesneden en diamantgesneden tweezijdig mes van 65 cm maakt deze haagschaar. Dat in combinatie met de tandafstand van 33 mm maakt dit het ideale apparaat om smalle, lange heggen met dikkere vertakkingen te scheren. Hij levert een strakke en precieze afwerking op.

De machine is ook enorm makkelijk in gebruik en veilig dankzij zijn draaibare handgreep en dubbele veiligheidsschakelaar. De handgreep kan zowel naar links als rechts 45° en 90° draaien zodat je altijd zowel horizontaal als verticaal in een comfortabele positie kan snoeien. Bovendien kan je de heggenschaar zonder zorgen gebruiken in de buurt van omheiningen of muren, want de mespuntbescherming zorgt ervoor dat deze onbeschadigd blijven. De mesbladbeschermer voorkomt dan weer letsels bij het gebruik. De elektrische rem is een extra veiligheidselement dat ervoor zorgt dat de mesbladen uitgeschakeld worden als je de schakelaar loslaat.

Je kan tijdens het snoeien schakelen tussen twee snelheden, om niet nodeloos te veel stroom te verspillen.

Doordat de krachtige borstelloze motor op een accu werkt in plaats van benzine, krijgt u tijdens het werken geen schadelijke stoffen binnen, heb je geen last van stank of trillingen en loopt de motor soepel en stil. De motor zit trouwens in een metaallegering en heeft een versnellingsbak zodat je al het vermogen ter beschikking hebt dat een benzinemotor biedt. De ARC Lithium 56V accu gaat enorm lang mee voordat je hem weer moet opladen. De verschillende EGO accu's op onze webshop en in onze winkel zijn compatibel met deze schaar. Kies er eentje uit en klik hem simpelweg in!

Details: 

Spanning: 56 V

Accupoort: Enkele poort

Brushless motor: Koolborstelloos

Blade treatment: Lasergesneden

Bladtype: Dubbelzijdig

Dual action: Ja

IP classificatie: IPX4

Slagen per minuut: 2,800/3,200

Meslengte: 65

Cutting capacity (mm): 33

Tandafstand: 20

EGO HT6500E
5 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in