Batterij 2.5Ah

€ 139,00
Inclusief belasting

Steek deze accu in je EGO Power+ toestel en je kan weer gerust tot 400 m² maaien, tot 70 minuten randen trimmen, tot 75 minuten heggen snoeien, tot 130 sneden zagen, of tot 100 minuten bladblazen. Met de snellader is hij op slechts 30 minuten weer opgeladen, de ideale duur voor een welverdiende pauze tijdens het tuinieren! Door de innovatieve boogvorm vermijd je oververhitting en tuinier je langer aan een stuk door.

De 56V Arc Lithium technologie van EGO is uniek in zijn ontwerp. Hij is misschien klein, maar toch krachtig.

De innovatieve boogvorm voert warmte efficiënt weg van elke individuele cel om oververhitting te voorkomen en ervoor te zorgen dat de accu minder snel leeg is. De Keep Cool™-technologie zorgt ervoor dat de temperatuur van de accu op langere termijn op een laag niveau blijft.

De 2.5Ah batterij past in alle EGO Power+ gereedschappen, waardoor je hem makkelijk kan verplaatsen van je maaitoestellen naar je trimmers, snoeiers, zagen en bladblazers. Met de standaardlader is de accu na 50 minuten weer volledig gevuld, en op slechts 30 minuten tijd klaart de snellader de klus. Na een welverdiende pauze kan je dus weer meteen aan de slag gaan.

De 56V Arc Lithium doet zijn werk zonder enige uitstoot. Dit is niet enkel milieuvriendelijk, maar ook gezond voor de gebruiker, stil en aangenamer in gebruik. EGO is een van de enige fabrikanten van tuinmachines die zich in hun onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma's volledig richt op accu's. Je kan hen dus als specialist beschouwen in de ontwikkeling ervan.

Details: 

Spanning: 56 V

Vermogenstype accu: Lithium-ion

Cell supplier: Samsung SDI

Cell model nummer: INR18650-25R(5)

Maximale onafgebroken ontlaadstroom (A): 20 A

Accucapaciteit: 2.5 Ah

Accuvermogen: 140 W

Accuconfiguratie: 14S1P

Aantal accucellen: 14

BLE-aansluiting: Nee

Max. acculengte (mm): 186

Max. accubreedte (mm): 132

Max. accuhoogte (mm): 73

EGOBA1400T 2.5 AH
3 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in