Batterij 56V en 4Ah (2P)

€ 224,00
Inclusief belasting

Steek deze accu in je EGO toestel en je kan weer gerust tot 640 m² maaien, tot 120 minuten randen trimmen, tot 120 minuten snoeien, tot 220 sneden zagen, of tot 160 minuten bladblazen. Met de snellader is hij op slechts 30 minuten weer opgeladen, de ideale duur voor een welverdiende pauze tijdens het tuinieren! Door de innovatieve boogvorm vermijd je oververhitting en tuinier je langer aan een stuk door.

De BA2242T 4,0Ah 2p accu technologie van EGO is uniek in zijn ontwerp, wat resulteert in het beste prestatieniveau denkbaar.

De innovatieve boogvorm voert warmte efficiënt weg van elke individuele cel om oververhitting te voorkomen en ervoor te zorgen dat de accu minder snel leeg is. De Keep Cool™-technologie zorgt ervoor dat de temperatuur van de accu op langere termijn op een laag niveau blijft.

De 4.0Ah batterij past in alle EGO Power+ gereedschappen, waardoor je hem makkelijk kan verplaatsen van je maaitoestellen naar je trimmers, snoeiers, zagen en bladblazers. Met de snellader is de accu na slechts 30 minuten tijd weer vol. Na een welverdiende pauze kan je dus weer meteen aan de slag gaan.

Ondanks de 56V Arc Lithium accu dezelfde kracht biedt als traditionele benzine, doet hij zijn werk zonder enige uitstoot. Dit is niet enkel milieuvriendelijk, maar ook gezond voor de gebruiker, schoon, stil en comfortabel in gebruik. EGO is een van de enige fabrikanten van tuinmachines die zich in hun onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma's volledig richt op accu's. Je kan hen dus als specialist beschouwen in de ontwikkeling ervan. Door lagere onderhoudskosten bespaar je bovendien op de lange termijn veel geld door over te stappen op accu's.

Details: 

Spanning: 56 V

Vermogenstype accu: Lithium-ion

Cell supplier: EVE

Cell model nummer: ICR18650/20P

Maximale onafgebroken ontlaadstroom (A): 40 A

Accucapaciteit: 4 Ah

Accuvermogen: 224 W

Accuconfiguratie: 14S2P

Aantal accucellen: 28

BLE-aansluiting: Nee

Max. acculengte (mm): 195

Max. accubreedte (mm): 154

Max. accuhoogte (mm): 90

EGOBA2242T
5 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in