Batterij 56V en 5Ah

€ 279,00
Inclusief belasting

Steek deze accu in je EGO Power+ toestel en je kan weer gerust tot 800 m² maaien, tot 140 minuten randen trimmen, tot 150 minuten heggen snoeien, tot 300 sneden zagen, of tot 200 minuten bladblazen. Met de snellader is hij op slechts 40 minuten weer opgeladen, de ideale duur voor een welverdiende pauze tijdens het tuinieren! Door de innovatieve boogvorm vermijd je oververhitting en tuinier je langer aan een stuk door.

De ARC Lithium batterij technologie van EGO is de meest geavanceerde batterijtechnologie in de sector.

De innovatieve boogvorm voert warmte efficiënt weg van elke individuele cel om oververhitting te voorkomen en ervoor te zorgen dat de accu minder snel leeg is. De Keep Cool™-technologie zorgt ervoor dat de temperatuur van de accu op langere termijn op een laag niveau blijft.

De 5.0Ah batterij past in verschillende types EGO gereedschappen, waardoor je hem makkelijk kan verplaatsen van je maaitoestellen naar je trimmers, snoeiers, zagen en bladblazers. Op de LED-brandstofmeter ziet u hoe lang u nog verder kunt, en komt u niet voor verrassingen te staan. Met de standaardlader duurt het 100 minuten om de accu weer volledig te vullen, de snellader klaart de klus op slechts 30 minuten tijd. Na een welverdiende pauze kan je dus weer meteen aan de slag gaan.

Ondanks de 56V Arc Lithium accu dezelfde kracht biedt als traditionele benzine, doet hij zijn werk zonder enige uitstoot. Dit is niet enkel milieuvriendelijk, maar ook gezond voor de gebruiker, schoon, stil en comfortabel in gebruik. EGO is een van de enige fabrikanten van tuinmachines die zich in hun onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma's volledig richt op accu's. Je kan hen dus als specialist beschouwen in de ontwikkeling ervan. Door lagere onderhoudskosten bespaar je bovendien op de lange termijn veel geld door over te stappen op accu's.

Details: 

Spanning: 56 V

Vermogenstype accu: Lithium-ion

Cell supplier: Samsung SDI

Cell model nummer: UR18650NSX/INR18650-25R(5)

Maximale onafgebroken ontlaadstroom (A): 40 A

Accucapaciteit: 5 Ah

Accuvermogen: 280 W

Accuconfiguratie: 14S2P

Aantal accucellen: 28

BLE-aansluiting: Nee

Max. acculengte (mm): 195

Max. accubreedte (mm): 154

Max. accuhoogte (mm): 90

EGOBA2800T 5 AH
5 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in