Heggenschaar 51cm op batterij HT2000E

€ 209,00
Inclusief belasting

Snoerloos, stil, comfortabel in gebruik, duurzaam en krachtig. Dat zijn slechts enkele kenmerken van deze heggenschaar van EGO!

Deze machine met een meslengte van 51 cm is perfect om kleinere tot middelgrote hagen met dikke, stevige takken en twijgen moeiteloos te snoeien.

Laatste items in voorraad

De snoerloze HT2000E heggenschaar uit het EGO Power+ assortiment is gemaakt voor smalle, kleine tot middelgrote heggen, maar dat wil niet zeggen dat hij het zwaardere werk niet aankan. Integendeel zelfs, want dankzij de tandafstand van 25 mm, en de laser- en diamantgeslepen mesbladen is hij namelijk ook geschikt om dikkere takken en twijgen te snoeien. Dankzij de dubbele werking van het eenzijdige snijblad is deze snoerloze heggenschaar een perfecte aanvulling op uw verzameling EGO Power+ tuingereedschap.

Je kan de heggenschaar zonder zorgen gebruiken in de buurt van omheiningen of muren, want de bladpuntbeschermer zorgt ervoor dat deze onbeschadigd blijven. 

Met eender welke EGO Power+ 56V ARC Lithium accu voorzie je deze machine met een simpele klik van de benodigde kracht om je haag weer een frisse coupe te geven. Je kan de verschillende accu's op onze webshop of in onze winkel bekijken. We geven je graag meer uitleg als je wil weten welke accu het meest geschikt is voor jouw specifieke tuin! Afhankelijk van de accu die je gebruikt, kan je deze heggenschaar minstens 75 minuten aan een stuk gebruiken.

Doordat hij op een accu werkt in plaats van benzine, krijg je tijdens het werken geen schadelijke stoffen binnen, heb je geen last van stank of trillingen en loopt de motor soepel en stil.

Met zijn 2,8 kg zonder accu en 4 kg met een 2,5 Ah accu, is hij een echt lichtgewicht. Je hoeft dus echt geen krachtpatser te zijn om hem lang aan een stuk te gebruiken.

Details: 

Spanning: 56 V

Accu-poort: Enkele poort

Brushless Motor: Koolborstelloos

Blade Treatment: Lasergesneden

Bladtype: Enkelzijdig

Dual Action: Ja

IP Classificatie: IPX4

Slagen per Minuut: 3000

Meslengte (cm): 51

Snijcapaciteit (mm): 25

Tandafstand: 20

EGO HT2000E
2 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in