Batterij 56V en 7.5Ah

€ 419,00
Inclusief belasting

Steek deze accu in je EGO toestel en je kan weer gerust tot 1200 m² maaien, tot 210 minuten randen trimmen, tot 225 minuten snoeien, tot 450 sneden zagen, of tot 300 minuten bladblazen voordat de accu leeg is. Met de snellader is hij op slechts 70 minuten weer opgeladen! Door de innovatieve boogvorm vermijd je oververhitting en tuinier je langer aan een stuk door.

Met de 7.5Ah ARC Lithium™ batterij haal je de meest geavanceerde batterijtechnologie in de sector in (tuin)huis.

De innovatieve boogvorm voert warmte efficiënt weg van elke individuele cel om oververhitting te voorkomen en ervoor te zorgen dat de accu minder snel leeg is. De Keep Cool™-technologie zorgt ervoor dat de temperatuur van de accu op langere termijn op een laag niveau blijft.

De 7.5Ah batterij past in alle EGO Power+ gereedschappen, waardoor je hem makkelijk kan verplaatsen van je maaitoestellen naar je trimmers, snoeiers, zagen en bladblazers. Dankzij de brandstofmeter ziet u op de 5 segmenten rond de aan/uit-knop hoe lang u nog verder kunt, en komt u niet voor verrassingen te staan. Met de snellader is de accu na 145 minuten weer vol, de snellader klaart in slechts 60 minuten de klus. Na een welverdiende pauze kan je dus weer meteen aan de slag gaan.

Ondanks de 56V Arc Lithium accu dezelfde kracht biedt als traditionele benzine, doet hij zijn werk zonder enige uitstoot. Dit is niet enkel milieuvriendelijk, maar ook gezond voor de gebruiker, schoon, stil en comfortabel in gebruik. EGO is een van de enige fabrikanten van tuinmachines die zich in hun onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma's volledig richt op accu's. Je kan hen dus als specialist beschouwen in de ontwikkeling ervan. Door lagere onderhoudskosten bespaar je bovendien op de lange termijn veel geld door over te stappen op accu's.

Details: 

Spanning: 56 V

Vermogenstype accu: Lithium-ion

Cell supplier: Samsung SDI

Cell model nummer: UR18650NSX/INR18650-25R(5)

Maximale onafgebroken ontlaadstroom (A): 60 A

Accucapaciteit: 7.5 Ah

Accuvermogen: 420 W

Accuconfiguratie: 14S3P

Aantal accucellen: 42

BLE-aansluiting: Nee

Max. acculengte (mm): 192

Max. accubreedte (mm): 154

Max. accuhoogte (mm): 105

EGOBA4200T
4 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in