Batterij 56V en 10 Ah

€ 559,00
Inclusief belasting

Steek deze accu in je EGO toestel en je kan weer gerust tot 1600 m² maaien, tot 280 minuten randen trimmen, tot 300 minuten snoeien, tot 600 sneden zagen, of tot 400 minuten bladblazen voordat de accu leeg is. Met de snellader is hij op slechts 70 minuten weer opgeladen! Door de innovatieve boogvorm vermijd je oververhitting en tuinier je langer aan een stuk door.

Met de 10.0Ah ARC Lithium™ batterij haal je de krachtigste batterij in de tuinmachinesector in (tuin)huis.

De innovatieve boogvorm voert warmte efficiënt weg van elke individuele cel om oververhitting te voorkomen en ervoor te zorgen dat de accu minder snel leeg is. De Keep Cool™-technologie zorgt ervoor dat de temperatuur van de accu op langere termijn op een laag niveau blijft.

De 10.0Ah batterij past in alle EGO Power+ gereedschappen, waardoor je hem makkelijk kan verplaatsen van je maaitoestellen naar je trimmers, snoeiers, zagen en bladblazers. Dankzij de brandstofmeter ziet u op de 5 segmenten rond de aan/uit-knop hoe lang u nog verder kunt, en komt u niet voor verrassingen te staan. Met de snellader is de accu na 190 minuten weer vol, de snellader klaart in slechts 70 minuten de klus. Na een welverdiende pauze kan je dus weer meteen aan de slag gaan.

Je ervaart geen vermogensverlies wanneer de accu leeg loopt. Hij levert dus een constante energie van 560Wh.

Ondanks de 56V Arc Lithium accu dezelfde kracht biedt als traditionele benzine, doet hij zijn werk zonder enige uitstoot. Dit is niet enkel milieuvriendelijk, maar ook gezond voor de gebruiker, schoon, stil en comfortabel in gebruik. EGO is een van de enige fabrikanten van tuinmachines die zich in hun onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma's volledig richt op accu's. Je kan hen dus als specialist beschouwen in de ontwikkeling ervan. Door lagere onderhoudskosten bespaar je bovendien op de lange termijn veel geld door over te stappen op accu's.

Details: 

Spanning: 56 V

Vermogenstype accu: Lithium-ion

Cell supplier: EVE

Cell model nummer: UR18650NSX/INR18650-25R(5)

Maximale onafgebroken ontlaadstroom (A): 80 A

Accucapaciteit: 10 Ah

Accuvermogen: 560 W

Accuconfiguratie: 14S2P

Aantal accucellen: 56

BLE-aansluiting: Nee

Max. acculengte (mm): 195

Max. accubreedte (mm): 157

Max. accuhoogte (mm): 109

Gewicht: 3.4 kg

EGOBA5600T 10 AH
9 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in