Professionele heggenschaar 65cm op batterij HTX6500

€ 419,00
Inclusief belasting

Snoerloos, stil, comfortabel in gebruik, lange werktijd, duurzaam en krachtig. Dat zijn slechts enkele kenmerken van deze heggenschaar van EGO!

Met tweezijdige snijbladen van 66 cm is deze machine perfect om heggen met smalle, lange heggen met dikkere vertakkingen moeiteloos te snoeien.

Deze haagschaar heeft een lasergesneden en diamantgesneden tweezijdig stalen mes van 65 cm maakt deze haagschaar. Dat in combinatie met de tandafstand van 33 mm maakt dit het ideale apparaat om korte metten te maken met woekerende twijgen en takken. Hij levert een strakke en precieze afwerking op.

De machine is ook enorm makkelijk in gebruik en veilig dankzij zijn draaibare handgreep en dubbele veiligheidsschakelaar. De handgreep kan zowel naar links als rechts draaien zodat je altijd zowel horizontaal als verticaal in een comfortabele positie kan snoeien, ook op moeilijk bereikbare plekken. Bovendien kan je de heggenschaar zonder zorgen gebruiken in de buurt van omheiningen of muren, want de mespuntbescherming zorgt ervoor dat zowel de obstakels als messen onbeschadigd blijven. De mesbladbeschermer voorkomt dan weer letsels bij het gebruik. De elektrische rem is een extra veiligheidselement dat ervoor zorgt dat de mesbladen uitgeschakeld worden als je de schakelaar loslaat.

Je kan tijdens het snoeien schakelen tussen twee snelheden, om niet nodeloos te veel stroom te verspillen.

Doordat de krachtige borstelloze motor op een accu werkt in plaats van benzine, krijgt u tijdens het werken geen schadelijke stoffen binnen, heb je geen last van stank of trillingen en loopt de motor soepel en stil. De accu gaat enorm lang mee voordat je hem weer moet opladen, zodat je al je klusjes in één keer kan klaren.

Details: 

Spanning: 56 V

Accupoort: Enkele poort

Brushless motor: Koolborstelloos

Blade treatment: Lasergesneden

Bladtype: Dubbelzijdig

Dual action: Ja

IP classificatie: IPX4

Slagen per minuut: 2,800/3,200

Meslengte: 65

Cutting capacity (mm): 33

Tandafstand: 20

EGO HTX6500
4 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in