ST1301 Grastrimmer met kit Accu 2.5Ah en standaard lader

€ 309,00
Inclusief belasting

De ST1300E trimmer is speciaal gemaakt om kleine tuinen in één keer snel en netjes te trimmen. Vervang vlotjes de draad met de spoel en stootkop.

Bovendien heb je hem altijd comfortabel vast met de snel verstelbare lushandgreep. In de kit zit ook een 2,5 Ah accu en standaardlader.

Trim je kleine gazon met deze wendbare grastrimmer uit het EGO assortiment. Met de maaibreedte van 33 cm is de klus snel en mooi geklaard.

Met zijn 2,7 kg zonder accu hoef je echt geen krachtpatser te zijn om hem langdurig te gebruiken. Als je toch even een pauze wil nemen, zorgt de draaiende stootknop ervoor dat je de maaikop op de grond kan laten rusten zonder dat hij afslijt. De lushandgreep kan je helemaal afstellen op je eigen werkstijl om comfortabel en ergonomisch je tuinwerk te klaren.

Dankzij de softstartfunctie en snelheidsregeling verbruikt je ARC Lithium 56V niet meer of minder stroom dan vereist is voor het werk dat je levert. Zo werk je in één keer heel je gazon af. Als je de 2,5 Ah accu uiteindelijk toch moet opladen, kan je dat doen met de meegeleverde standaardlader.

Bij moeilijkere, overwoekerde of dichter begroeide plekken kan je de trimmer een versnelling hoger schakelen om ook daar zonder problemen doorheen te snijden.

Gebruik je toch liever een andere accu en/of lader? De trimmer, een ruim aanbod aan accu's en de lader zijn ook apart verkrijgbaar op onze webshop en in de winkel! Twijfel niet om ons te vragen welke combinatie het interessantst is voor jouw specifieke tuin.

Details: 

Spanning: 56 V

Accupoort: Enkele poort

Brushless motor: Koolborstelloos

Line feed operations: Tap ‘n Go

Diameter standaard draad: 2

Materiaal van aandrijfas: Aluminium

Draairichting: Rechtsom

Single/dual side string: Dubbele werking

Auxiliary handle adjusting type: Snel aanpassen

IP classificatie: IPX4

Draagharnas: Enkelvoudige schouderriem

Cutting width (cm): 33

Onbelaste snelheid (toerental - RPM): 5200/6500

Lengte gereedschap (mm): 1730

EGO ST1301E S KIT
5 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in