Grastrimmer ST1400E-ST

€ 229,00
Inclusief belasting

De ST1400E grastrimmer is speciaal gemaakt om middelgrote tuinen in één keer snel en netjes te trimmen. Vervang vlotjes de draad met de spoel en stootkop.

Bovendien heb je hem altijd comfortabel vast met de snel verstelbare handgreep.

Trim je kleine gazon met deze wendbare grastrimmer uit het EGO assortiment. Met de maaibreedte van 35 cm is de klus snel en mooi geklaard.

Met zijn 3,4 kg zonder accu hoef je echt geen krachtpatser te zijn om hem langdurig te gebruiken en de lushandgreep kan je helemaal afstellen op je eigen werkstijl om comfortabel en ergonomisch je tuinwerk te klaren.

Alle EGO accu's die je op onze webshop en in onze winkel vindt passen in deze en andere EGO toestellen. Twijfel niet om ons te vragen welke accu het best is voor jouw specifieke tuin. Heb je al een EGO accu? Dan past ook die in deze trimmer, en hoef je er geen nieuwe aan te kopen!

Bij moeilijkere, overwoekerde of dichter begroeide plekken kan je de trimmer een versnelling hoger schakelen om ook daar zonder problemen doorheen te snijden.

Heb je graag de standaardlader en 2,5 Ah accu? Dan bespaar je geld met de kit die we op onze webshop en in de winkel verkopen!

Details: 

Spanning: 56 V

Accupoort: Enkele poort

Brushless motor: Koolborstelloos

Line feed operations: Tap ‘n Go

Soort draadinvoer: Powerload

Diameter standaard draad: 2.4

Materiaal van aandrijfas: Aluminium

Draairichting: Rechtsom

Single/dual side string: Dubbele werking

Auxiliary handle adjusting type: Snel aanpassen

IP classificatie: IPX4

Cutting width (cm): 35

Onbelaste snelheid (toerental - RPM): 3500-4500, 4000-5800

Lengte gereedschap (mm): 1650-1830

EGO ST1400E ST
6 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in