Grastrimmer met kit Accu 2.5Ah en standaard lader ST1401E-ST

€ 369,00
Inclusief belasting

Deze trimmer is speciaal gemaakt om de randen van middelgrote tuinen in één keer snel en netjes te trimmen. Vervang vlotjes de draad met de spoel en stootkop.

Bovendien heb je hem altijd comfortabel vast met de snel verstelbare handgreep. In de kit zit ook een 2,5 Ah accu en standaardlader.

Laatste items in voorraad

Trim je kleine gazon met deze wendbare grastrimmer uit het EGO assortiment. Met de maaibreedte van 35 cm is de klus snel en mooi geklaard.

Met zijn 3,4 kg zonder accu hoef je echt geen krachtpatser te zijn om hem langdurig te gebruiken en de lushandgreep kan je helemaal afstellen op je eigen werkstijl om comfortabel en ergonomisch je tuinwerk te klaren.

De 2,5 Ah accu gaat een uur lang mee, maar als je hem uiteindelijk toch moet opladen, laad je hem op 50 minuten tijd op met de meegeleverde standaardlader.

Bij moeilijkere, overwoekerde of dichter begroeide plekken kan je de trimmer een versnelling hoger schakelen om ook daar zonder problemen doorheen te snijden.

Gebruik je toch liever een andere accu en/of lader? De trimmer, een ruim aanbod aan accu's en de lader zijn ook apart verkrijgbaar op onze webshop en in de winkel! Twijfel niet om ons te vragen welke combinatie het interessantst is voor jouw specifieke tuin.

Details: 

Spanning: 56 V

Accupoort: Enkele poort

Brushless motor: Koolborstelloos

Line feed operations: Tap ‘n Go

Soort draadinvoer: Powerload

Diameter standaard draad: 2.4

Materiaal van aandrijfas: Aluminium

Draairichting: Rechtsom

Single/dual side string: Dubbele werking

Auxiliary handle adjusting type: Snel aanpassen

IP classificatie: IPX4

Cutting width (cm): 35

Onbelaste snelheid (toerental - RPM): 3500-4500, 4000-5800

Lengte gereedschap (mm): 1650-1830

EGO ST1401E.ST.K1252
1 Item

Je bent misschien ook geïnteresseerd in