Grastrimmer ST1613E-T met kit Accu 4Ah+ standaard lader +

€ 499,00
Inclusief belasting

Geen geworstel meer met de maaidraad. Met een druk op de knop rol je hem op 10 seconden op om meteen op te bergen. Zo heb je meer tijd om te genieten van je tuin!

De grastrimmer is speciaal gemaakt om middelgrote tuinen in één keer snel en netjes te trimmen. Vervang vlotjes de draad met de spoel en stootkop.

Bovendien heb je hem altijd comfortabel vast met de snel verstelbare handgreep.

Laatste items in voorraad

Trim je kleine gazon met deze wendbare grastrimmer uit het EGO assortiment. Met de maaibreedte van 40 cm is de klus snel en mooi geklaard.

Met de de lushandgreep kan je de ST1613E-T helemaal afstellen op je eigen werkstijl om comfortabel en ergonomisch je tuinwerk te klaren.

EGO komt met deze trimmer met een nieuwe innovatie: de Line IQ™. Dat houdt in dat sensoren de lengte van de maaidraad controleren en de machine die lengte zelf aanpast. Bijgevolg hoef je de maaikop niet meer op de grond te stoten.

Het gepatenteerde Powerload™ systeem zorgt er dan weer voor dat je eenvoudig de maaidraad herlaadt voor nóg extra gebruiksgemak.

Alle EGO accu's die je op onze webshop en in onze winkel vindt passen in deze en andere EGO toestellen. Twijfel niet om ons te vragen welke accu het best is voor jouw specifieke tuin. Heb je al een EGO accu? Dan past ook die in deze trimmer, en hoef je er geen nieuwe aan te kopen!

Bij moeilijkere, overwoekerde of dichter begroeide plekken kan je de trimmer een versnelling hoger schakelen om ook daar zonder problemen doorheen te snijden.

Details: 

Spanning: 56 V

Accupoort: Enkele poort

Brushless motor: Koolborstelloos

Line feed operations: Line IQ

Soort draadinvoer: Powerload

Soort draad: Twist

Materiaal van aandrijfas: Aluminium

Single/dual side string: Dubbele werking

Auxiliary handle adjusting type: Snel aanpassen

IP classificatie: IPX4

Onbelaste snelheid (toerental - RPM): 3500-5500

EGO ST1613E T
2 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in