Multitoolkit met accu 5Ah en snellader MHSC2002E

€ 1.249,00
Inclusief belasting

Eén basismachine met 5 opzetstukken voor AL je tuinklussen!

Vorm hem met een klik om tot een grastrimmer met snellaadkop, kantensnijder, bosmaaier, stokkettingzaag, of stokheggenschaar!

Waarom vijf verschillende machines in huis halen als eentje alle klussen klaart? Bespaar plaats en geld met deze basismachine met vijf opzetstukken. Voor elke job de perfecte kop!

Eerst en vooral trim je nauwkeurig je gras langs hekken, muren en borduren met de grastrimmer. Deze trimmer heeft een snellaadmaaikop waarmee je de draad makkelijk vervangt. Om dicht begroeid, overwoekerd terrein te maaien, is er een bosmaaieropzetstuk.

Voor de randjes van je gazon langs paden, opritten of bloembedden, is er het kantensnijderopzetstuk met een geleidingswiel dat jou helpt om kaarsrecht te maaien.

Naast gazononderhoud biedt deze kit ook een manier om je heggen mooi en gezond te houden. De stokheggenschaar met 12 verstelbare zaaghoeken snoeit zowel hoge als lage heggen voor een frisse look. Ondanks hij hoog kan snoeien, kan je hem wel compact opbergen door het op te klappen.

En dan is er nog het hardere werk, zoals coniferen, beuken, hulst en laurier, waar deze machine korte metten mee maakt aan de hand van de vlijmscherpe diamantgeslepen zaagbladen van het snoeizaagopzetstuk. Het heeft een zaagblad van 25 cm lang dat snel beweegt dankzij de kettingsnelheid van 15 m/s.

Om al deze taken uit te voeren zit er ook een 5,0 Ah accu bij de kit. Na slechts 40 minuten is hij alweer opgeladen.

EGO KIT MHSC2002E
3 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in