Batterij 56V en 4Ah

€ 224,00
Inclusief belasting

Steek deze accu in je EGO Power+ toestel en je kan weer gerust tot 640 m² maaien, tot 110 minuten randen trimmen, tot 120 minuten heggen snoeien, tot 240 sneden zagen, of tot 160 minuten bladblazen. Met de snellader is hij op slechts 30 minuten weer opgeladen, de ideale duur voor een welverdiende pauze tijdens het tuinieren! Door de innovatieve boogvorm vermijd je oververhitting en tuinier je langer aan een stuk door.

De gepatenteerde 56V Arc Lithium technologie van EGO is uniek in zijn ontwerp, wat resulteert in het beste prestatieniveau denkbaar.

De innovatieve boogvorm voert warmte efficiënt weg van elke individuele cel om oververhitting te voorkomen en ervoor te zorgen dat de accu minder snel leeg is. De Keep Cool™-technologie zorgt ervoor dat de temperatuur van de accu op langere termijn op een laag niveau blijft.

De 4.0Ah batterij past in alle EGO Power+ gereedschappen, waardoor je hem makkelijk kan verplaatsen van je maaitoestellen naar je trimmers, snoeiers, zagen en bladblazers. Met de standaardlader is de accu na 80 minuten weer volledig gevuld, en op slechts 30 minuten tijd klaart de snellader de klus. Na een welverdiende pauze kan je dus weer meteen aan de slag gaan.

Ondanks de 56V Arc Lithium accu dezelfde kracht biedt als traditionele benzine, doet hij zijn werk zonder enige uitstoot. Dit is niet enkel milieuvriendelijk, maar ook gezond voor de gebruiker. EGO is een van de enige fabrikanten van tuinmachines die zich in hun onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma's volledig richt op accu's. Je kan hen dus als specialist beschouwen in de ontwikkeling ervan.

Details: 

Spanning: 56 V

Vermogenstype accu: Lithium-ion

Cell supplier: Murata

Cell model nummer: US21700VTC6A

Maximale onafgebroken ontlaadstroom (A): 35 A

Accucapaciteit: 4 Ah

Accuvermogen: 224 W

Accuconfiguratie: 14S1P

Aantal accucellen: 14

BLE-aansluiting: Nee

Max. acculengte (mm): 195

Max. accubreedte (mm): 148

Max. accuhoogte (mm): 81.6

EGO BC3800E
10 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in