Heggenschaar 66cm + 2.5 batterij + standaard oplader

€ 389,00
Inclusief belasting

Snoerloos, stil, comfortabel in gebruik, duurzaam en krachtig. Dat zijn slechts enkele kenmerken van deze heggenschaar van EGO Power+!

Bij deze machine heb je de keuze tussen een mes van 51 cm en 66 cm, waarvan beide perfect zijn om bredere heggen met dikkere vertakkingen moeiteloos te snoeien.

Laatste items in voorraad

De messen zijn verkrijgbaar in 2 lengtes: 51 cm en 66 cm. Beide zijn perfect om bredere heggen met dikkere vertakkingen te scheren. De tanden staan 26 mm van elkaar en zijn 20 mm diep, waardoor ze korte metten maken met alle types heggen of takken.

De machine is ook enorm makkelijk in gebruik en veilig dankzij zijn draaibare handgreep en dubbele veiligheidsschakelaar. De kleine beschermkap biedt niet alleen bescherming, maar ook een goed zicht op je haag tijdens het snoeien. Bovendien kan je de heggenschaar zonder zorgen gebruiken in de buurt van omheiningen of muren, want de mespuntbescherming zorgt ervoor dat deze onbeschadigd blijven. 

Doordat de krachtige borstelloze motor op een accu werkt in plaats van benzine, krijgt u tijdens het werken geen schadelijke stoffen binnen, heb je geen last van stank of trillingen en loopt de motor soepel en stil.

De heggenschaar wordt geleverd met een 2,5 Ah accu en standaard lader.

Details: 

Spanning: 56 V

Accupoort: Enkele poort

Brushless motor: Koolborstelloos

Blade treatment: Lasergesneden

Bladtype: Dubbelzijdig

Dual action: Ja

IP classificatie: IPX4

Slagen per minuut: 3400

Meslengte: 66

Cutting capacity (mm): 30.5

Lengte gereedschap (mm): 1170

Breedte gereedschap (mm): 189

Hoogte gereedschap (mm): 221

Accu: 2,5 Ah incl. standaard lader

EGO HT2601E
2 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in